Smartlog v3 » Mobning på elise smiths skole » Min historie om mobning
Opret egen blog | Næste blog »

Mobning på elise smiths skole

Mit barn blev mobbet på den skole og fik ingen hjælp af lærer pædagog sfo

Min historie om mobning

18. Jan 2009 00:11, mobning på elise smiths skole

Jeg har hørt at der igen er et barn der ikke længer skal gå på den skole pga mobning. Jeg skal lige beklag at jeg er en smule ord blind og det vil jeg be jer om at bære over med da jeg har en vigtig og svær historie at fortælle.

Historien om mobning af mit barn der ingen hjælp fik på den skole hvor jeg troede at mit barn ville få det godt.

Jeg blev snart kloger og vil skrive om det her for at få mit hjerte lettet og finde ro igen. Vi blev alle syge af det i min familie og det var meget svær for os allesamen. Jeg sov ikke om naten mit barn ville ikk i skole og det var så svært for os.

 

Kommentarer

 1. krybdyr pigen
  20. Apr 2009 09:57
  1

  hvad var så din historie jeg kunne ikke rigtig finde den

 2. Milna
  2. Mar 2011 07:48
  2

  Du er ikke den eneste.
  Elise smiths skole har fået "hug" i pressen for at afvise elever med særlige behov. Desværre er det toppen. Lederen John Flyvholm kører en aggressiv ledelsstil, hvor forældrene generelt får besked på at holde kæft eller finde et andet sted til deres børn. Mobning og grimt sprog foregår i skolegården. Der er ingen hjælp at hente hos læreren hvis dit barn bliver mobbet. Nej, så bliver du truet med samtaler hos John Flyvholm og får at vide at du bare kan flytte dit barn. Sådan er stilen. Går du som observant en tur i skolegården flyver ord som "luder", "fuck dig", "nar", "fisse", "røvhul" og andre grimme ord igennem luften. Gårdvagten har mere travlt med at stå henne ved døren, hvis det er koldt for at snakke med en kollega. Der foregår mange rådne ting på Elise Smiths skole og havde jeg vidst dette havde jeg meldt mine børn ud for længe siden. Gå LANGT uden om John Flyvholms og hans diktatoriske regime.

 3. Pernille
  23. Aug 2011 13:03
  3

  Sikke en grim historie men du er ikke alene. jeg har flyttet mit barn efter flere år med mobning, hvor hverken lærer eller skoleinspektør ville høre noget om det. Vi fik at vide at det var vores barn som var problemet selvom en test hos PPR viste, at mit barn var hel normal og velfungerende. Mit barn havde behov for ekstra undervisning i matematik men vi fik at vide at det ikke var lærerens ansvar. På Elise smith har de ikke læst lovgivning omkring differenteret undervisning desværre. Vi er så glade for skiftet af vores barn der nu i over 2 år har haft gode legekammerater og trives i skolen.
  Håber andre læser dette og gør noget ved det.

 4. Poul
  13. Dec 2011 12:14
  4

  Elise smiths skole ledes af en topstyret mand John Flyvholm der ikke er interesseret i at gøre noget som helst i samarbejdet med sine ansatte, kolleger eller forældre.

  Efter 1 år med hans topstyring og manglende indlevelsesevner sagde vi stop. Jeg vil ikke skrive her om vores relation da det kan genkes men FLyvholm er en dikatorisk mand, som selv bestemmer slagets gang på Elise.

  Det er nu heldigvis 2 år siden vi sidst havde kontakt med ham men vi glemmer det aldrig. Læregruppen tør ikke gøre oprør selvom mange af dem er stærkt utilfredse.

  En bekendt spurgte om der var plads på ventelisten i en bestemt klasse. Det blev oplyst at der var mange på venteliste til den bestemte klasse. Underligt for en henvendelse til en forældre i den pågældende klasse blev oplyst om, at der ingen var på venteliste.

  De ansatte får besked på at lyve. Føj hvor jeg glad for at jeg ikke længere skal forholde mig til det.

  Til jer der fortæller historier om mobning. Hvor er det bare trist at høre. Håber jers børn får det bedre andre steder.

 5. Trine
  23. Apr 2012 19:47
  5

  Kære alle jer der har haft en dårlig oplevelse på Elise Smiths skole.

  Jeg kan kun sige at jeg overhovedet ikke kan kende den beskrivelse af skolen. Vi flyttede vores datter sidste år da hun havde det rigtig dårligt i folkeskolen. Hun blev mobbet og der var ikke styr på noget. Nu har hun fået det fantastisk godt og vi er så glade for skolen. Lærerne er utrolig dygtige og meget engagerede. Vi oplever at der er en utrolig ro og en meget behagelig tone på skolen. Ligeledes er det faglige niveu også højere.

  Jeg kunne sige meget negativt om hendes gamle skole, men det er svært at være objektiv når ens barn er så ked af det.

  Jeg syntes det er fejt at hænge personer og skoler ud på den måde. Jeg er sikker på at de personer i omtaler brænder for deres job og har en stor interesse i at ville det bedste for børnene. Så det vi oplever hver især er nok meget afhængig af øjenene der ser.

  Det er mest fair at spørge flertallet af de elever der går på skolen om hvad de syntes. Og så holde de voksne mening udenfor.

 6. sac chanel
  29. May 2012 10:28
  6

  The fire is the test of gold;adversity of strong man.

 7. Hans Brix Hansen
  19. Aug 2012 20:23
  7

  Dav allesammen. Jeg går på skolen og ja, John er en dårlig leder, men skolen er helt uden mobning. Jeg har selv både ADHD og NLD, og oplevede stor opbakning fra både lærerer og elever. Takket være en fantastiask klasselærer og en framragende behandling fra ADHD-klinikken (fra Risskov) er jeg nu stoppet med at tage medicin, og er en integreret del af klassen. men ja, både min og mine forældres opfattelse af John er ikke særlig god, speciælt ikke samlignet med den gamle leder, Kurt Ernst. Jeg holder stadig fast ved at jeg kun er blevet mobbet en gang. Det var i første klasse, og det blev effektivt stoppet! Og dette er på trods af at jeg har været ekstremt opmærksomhedskrævede og næsten dagligt har givet andre børn tæsk i både nulte og første klasse, indtil jeg fik ritalin, der i øvrigt hjalp mig utrolig meget.

  Det undrer mig stadig at nogen kan være af den forestilling at deres børn bliver mobbet!

  Hans

 8. Emil. christensen.
  19. Aug 2012 20:37
  8

  Hej jeg går på Elise Smith skole og jeg er meget ked af at høre jeres børns historier men det ændrer ikke på at Elise Smith er en fremragende skole og John bestemt ikke er en dikatorisk leder. Som elev på Elise Smith skole ved jeg at mobning er en alvorlig sag for både John og alle lærende på skolen.

 9. Anton Elias Kelsall
  20. Aug 2012 12:23
  9

  Jeg går på Elise Smith Skole og opfatter på ingen måde skolen som diktatorisk eller et sted hvor der er meget mobning. Ja selvfølgelig har der været nogle skænderier hvor børn har råbt diverse grimme ord efter hinanden men det sker næsten aldrig hvis det ikke er for sjov. Jeg synes selvfølgelig det er synd for jeres børn og jeg vil give jer ret i at John ikke lytter til forældrene men jeg har spurgt lærerene og de mener at det er demokratisk.

  Jeg har ikke set et barn blive mobbet, og har svært ved at tro det er sket for nylig.

  Anton Elias Kelsall.

 10. Sanna
  22. Aug 2012 08:08
  10

  At I ikke har oplevet, at børn er blevet mobbet betyder ikke, at det ikke er sket. Ofte er mobning usynlig og kan foregå ved, at børn udelukkes, ikke har nogen at være sammen med i fritiden, bliver ikke valgt. Det behøver ikke at være synlig mobning ved, at der bliver råbt skældsord. Prøv at læse lidt mere litteratur om mobning, så vil I vide at det hænger sådan sammen. Til Hans - stakkels de børn i din klasse der har skullet finde sig i daglige tæsk fra din side. Det er ikke i orden for dem.

  Det er et problem for en skole når så mange har behov for at skrive anonymt og offentligt om mobning og dårlige erfaringer med Elise Smiths skole. Så er det fordi at der er noget galt og forældrene og børnene er ikke blevet mødt og hørt af skolens ledelse. det er den eneste forklaring på at så mange i denne tråd har behov for at fortælle deres historie.